maakt uw party compleet

klein maar fijn

Contactgegevens


Bert Baltink
Spoelsterstraat 14
7481 KG Haaksbergen
06-10496695

BTW-nummer: NL122478484
KVK: 52606031

Mijn naam is Bert en in mijn vrije tijd, vind ik het leuk om de kleinere feestjes te verzorgen. Daarom is, als hobby, Bert's Party Verhuur opgericht.

Mijn diensten kunnen alles omvatten om uw feest tot een succes te maken. Bert's Party Verhuur beschikt over koelwagens, biersets, (sta)tafels, stoelen, biertap, bestek, glaswerk, borden en dergelijke. Als er andere wensen zijn, is er, in overleg, veel te regelen. Ook kan de drank verzorgd worden (mits, in combinatie met een koelwagen en geen grote hoeveelheden), ik verzorg geen eten, in welke vorm dan ook, ik kan wel bemiddelen.

Op deze site vind u een overzicht van de mogelijkheden, met prijzen en aantallen. Als u aanvullende wensen heeft, neemt u dan contact met mij op.

Ik woon in Haaksbergen en ben alleen in Haaksbergen en de directe omgeving actief.
Het is niet mogelijk om het materiaal zelf op te halen en weer retour te brengen!!
In de kern van Haaksbergen wordt het materiaal gratis bezorgd. (de bezorg- en ophaaltijden zijn, in principe, 's morgens en/of begin van de middag), het minimum bedrag van een huur is € 15,- (tenzij de verhuurder anders bepaald).
In voorkomende gevallen kan ik een borgsom vragen!
De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens zoals afbeeldingen en teksten of een combinaties daarvan zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij de eigenaar van de website Bert's party verhuur . Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Bert's party verhuur is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan voor welk doel dan ook te kopiëren.
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Bert's party verhuur.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Bert's party verhuur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de website.